Koffie?

PKN Lutjegast

Vanaf nu is het iedere zondag mogelijk om na de dienst koffie te drinken met elkaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door een groep vrijwilligers die bereid zijn gevonden om af en toe eens koffie te schenken. Dit begon allemaal met een oproep van Werkgroep 'De Verbindin' in de kerkwijzer van oktober. Nu, slechts een maand later, zijn er al voldoende vrijwilligers en kan het koffie schenken én drinken beginnen! Dus vanaf nu elke zondag na de kerkdienst staat de koffie voor u klaar, als de     dienst om 11:00 uur begint bent u voor de dienst welkom voor een bakje.

Lees verder

Communiceren! Maar hoe?

PKN Lutjegast

Op donderdag 3 oktober vindt de Ringbijeenkomst plaats in het Westerkwartier. Monique Rozendal, trainer en teamcoach en voormalig EO-eindredacteur van The Passion geeft een interactieve presentatie. De vier puzzelstukken van communicatie komen met boeiende en praktische voorbeelden aan bod: waarom, wat, wie en hoe? Leidinggevenden van de PKN-kerken, iedereen met een communicatietaak en andere belangstellenden zijn van harte welkom! Vanaf 19:15 uur staat de koffie en thee klaar en naar verwachting sluiten we rond 21:30 uur af met een hapje en een drankje. Locatie: de Schaapskooi bij de Goede HerderKerk, De Gast 2 te Grootegast.

Lees verder

Lege flessen

Club

  Vrijdag 17 mei organiseren de clubs voor de vierde keer een lege flessen-actie. Vanaf 17:00 uur komen de leden van club 1 t/m 4 bij u langs om lege (statiegeld)flessen op te halen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de clubs. Wilt u de flessen (weer) voor ons sparen? Alvast bedankt!

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook